ANTALYA PAMUKKALE STAMBOLL ME… Antalya

Description

ANTALYA PAMUKKALE STAMBOLL ME AVION -599 EURO
Dita e Parë.

Fluturimi për në Antalya nëpërmjet Stambollit. Nisja në orën 16.30. Mbrritja në Antalya në orën 22.15. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë.

Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

 

Dita e Tretë.

Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

 

Dita e Katërt.

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.

 

Dita e Pestë.

Mëngjesi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.

 

Dita e Gjashtë

Transferta nga Hoteli në Aeroportin Denizli. Fluturimi Denizli - Stamboll. Nisja nga Denizli në orën 07.00. Mbrritja në Stamboll në 08.00. Transferta nga Aeroporti në Hotel Akgun 5* në Stamboll.

Dita e Shtatë

Mëngjesi në Hotel. Transferta nga Hoteli në Aeroportin e Stambollit. Fluturimi Stamboll - Tiranë. Nisja nga Stambolli në orën 15.00. Mbrritja në Tiranë në 15.45.

 

Akomodim ne Hotel :

Hotel Fun and Sun River UAI 5* Side, Antalya

Hotel Adempira HB 5* Pamukkale

Hotel Akgun BB 5* Stamboll

 

Në pagesë përfshihen:

- Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Tiranë - Stamboll - Antalya dhe Denizli -Stamboll - Tiranë.

- Fjetje në Hotel 3 Netë në Antalya, 2 Netë në Pamukkale dhe 1 Natë në Stamboll.

- All Inclusive në Antalya, Mëngjeset dhe Darkat sipas programit në Pamukkale, Mëngjesin në Stamboll.

- Transfertat me autobus Aeroporti Antalyas - Hotel në Antalya - Hotel në Pamukkale - Aeroporti Denizli

Në pagesë nuk përfshihen:

- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program

- Siguracioni në Udhëtim

Description

ANTALYA PAMUKKALE STAMBOLL ME AVION -599 EURO
Dita e Parë.

Read More

Description

ANTALYA PAMUKKALE STAMBOLL ME AVION -599 EURO
Dita e Parë.

Fluturimi për në Antalya nëpërmjet Stambollit. Nisja në orën 16.30. Mbrritja në Antalya në orën 22.15. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë.

Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

 

Dita e Tretë.

Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

 

Dita e Katërt.

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.

 

Dita e Pestë.

Mëngjesi në Hotel. Fjetje dhe Darkë në hotel.

 

Dita e Gjashtë

Transferta nga Hoteli në Aeroportin Denizli. Fluturimi Denizli - Stamboll. Nisja nga Denizli në orën 07.00. Mbrritja në Stamboll në 08.00. Transferta nga Aeroporti në Hotel Akgun 5* në Stamboll.

Dita e Shtatë

Mëngjesi në Hotel. Transferta nga Hoteli në Aeroportin e Stambollit. Fluturimi Stamboll - Tiranë. Nisja nga Stambolli në orën 15.00. Mbrritja në Tiranë në 15.45.

 

Akomodim ne Hotel :

Hotel Fun and Sun River UAI 5* Side, Antalya

Hotel Adempira HB 5* Pamukkale

Hotel Akgun BB 5* Stamboll

 

Në pagesë përfshihen:

- Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Tiranë - Stamboll - Antalya dhe Denizli -Stamboll - Tiranë.

- Fjetje në Hotel 3 Netë në Antalya, 2 Netë në Pamukkale dhe 1 Natë në Stamboll.

- All Inclusive në Antalya, Mëngjeset dhe Darkat sipas programit në Pamukkale, Mëngjesin në Stamboll.

- Transfertat me autobus Aeroporti Antalyas - Hotel në Antalya - Hotel në Pamukkale - Aeroporti Denizli

Në pagesë nuk përfshihen:

- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program

- Siguracioni në Udhëtim

Select Date
Maximum Number of Adults exceeded for this tour
Who No. Price
Adults 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Privacy Policy


Payment Types

Wire Transfer - Cash -

Days : 7 | Nights : 6


Inclusions


ExclusionsWrite Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated