BUDVA KOTORR ULQIN - 2 DITE… Podgorica

Açıklama

MALI I ZI

VIZITOHEN 
BUDVA - KOTORR - ULQIN - ADA BOJANA

 3-4 , 10-11, 17-18, 24-25 Prill

1-2, 8-9, 15-16 , 22-23, 29-30 Maj

HOTEL ANITA 3* - 39EURO/PERSON

HOTEL BRACERA 4* 49EURO/PERSON (Pishine e brendshme & SPA)

HOTEL AVALA 4* 59EURO/PERSON (Pishine e brendshme & SPA)

Dita e pare:

-Nisja nga Tirana ne oren 06:30 .

-Nisja nga Durresi dhe Elbasani ne oren 06:00 .

Tirane – Kotor – Budva

Ndalese ne piken doganore Muriqan per kryerjen e procedurave doganore. Pas doganes ndalojme per te konsumuar mengjesin. Pas mengjesit ndalese panoramike ne Shen Stefan. Nisemi drejt qytetit te Kotorit ku do te viziojme Qytetin e Vjeter, Portin e Jahteve. Ndalesa e radhes do te jete ne qytetin e Budves. Ne Budva do te vizitojme Kercimtaren e Budves, Qytetin e Vjeter, Citadelen, Portin e Jahteve. Pas vizitave kryejme akomodimin ne hotel ne Budva. Darka ne Hotel.Mbremja e lire .

 

Dita e dyte:

Ulqin – Ada Bojana – Tirane

Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit drejt Ulqinit vizite ne Ulqin, ku do te vizitojme Kalane e Ulqinit, Kullen e Balshajve, shetitoren ne Plazh te vogel.Vazhdimi i udhetimit per ne Ada Bojana ,gryke derdhjen e lumit Buna . .Konsumimi i drekes .Nisja e udhetimit per ne kthim . Mberritja ne Tirane ,  Durres dhe Elbasan  ne mbremje .

 

Fundi i sherbimit tone !

 

NE CMIM PERFSHIHET

*TRANSPORTI ME MJET KOMOD.

*AKOMODIMI NE HOTEL NE ULQIN

*MENGJESI + DARKA

*SHOQERUES GJATE GJITHE UDHETIMIT

NE CMIM NUK PERFSHIHET

*1. SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM

*2. HYRJET NË MONUMENTE DHE MUZEUME. ( CITADELA BUDVA 2.5 EURO, SHETITJE ME ANIJE KOTOR 5 EURO)

*3.TAKSA LOKALE 1.5 EURO.

*4.GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR ME SIPER.

SHENIM

 

 

POLITIKAT E FEMIJEVE

0 – 2 VJEC (FALAS)

2 – 11 VJEC (50 % DISCOUNT )

MBI 11 VJEC – PAGESE E PLOTE

► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES .

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.

► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI  PER MBERRITJEN NE DESTINACION APO NDRYSHIMIN E PROGRAMIT NE VARESI TE KUSHTEVE ATMOSFERIKE APO FORCA TE NDRYSHME MADHORE .

► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

► NESE FEMIJA NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR

Açıklama

MALI I ZI

VIZITOHEN 
BUDVA - KOTORR - ULQIN - ADA BOJANA

 3-4…

Daha Fazla Bilgi

Açıklama

MALI I ZI

VIZITOHEN 
BUDVA - KOTORR - ULQIN - ADA BOJANA

 3-4 , 10-11, 17-18, 24-25 Prill

1-2, 8-9, 15-16 , 22-23, 29-30 Maj

HOTEL ANITA 3* - 39EURO/PERSON

HOTEL BRACERA 4* 49EURO/PERSON (Pishine e brendshme & SPA)

HOTEL AVALA 4* 59EURO/PERSON (Pishine e brendshme & SPA)

Dita e pare:

-Nisja nga Tirana ne oren 06:30 .

-Nisja nga Durresi dhe Elbasani ne oren 06:00 .

Tirane – Kotor – Budva

Ndalese ne piken doganore Muriqan per kryerjen e procedurave doganore. Pas doganes ndalojme per te konsumuar mengjesin. Pas mengjesit ndalese panoramike ne Shen Stefan. Nisemi drejt qytetit te Kotorit ku do te viziojme Qytetin e Vjeter, Portin e Jahteve. Ndalesa e radhes do te jete ne qytetin e Budves. Ne Budva do te vizitojme Kercimtaren e Budves, Qytetin e Vjeter, Citadelen, Portin e Jahteve. Pas vizitave kryejme akomodimin ne hotel ne Budva. Darka ne Hotel.Mbremja e lire .

 

Dita e dyte:

Ulqin – Ada Bojana – Tirane

Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit drejt Ulqinit vizite ne Ulqin, ku do te vizitojme Kalane e Ulqinit, Kullen e Balshajve, shetitoren ne Plazh te vogel.Vazhdimi i udhetimit per ne Ada Bojana ,gryke derdhjen e lumit Buna . .Konsumimi i drekes .Nisja e udhetimit per ne kthim . Mberritja ne Tirane ,  Durres dhe Elbasan  ne mbremje .

 

Fundi i sherbimit tone !

 

NE CMIM PERFSHIHET

*TRANSPORTI ME MJET KOMOD.

*AKOMODIMI NE HOTEL NE ULQIN

*MENGJESI + DARKA

*SHOQERUES GJATE GJITHE UDHETIMIT

NE CMIM NUK PERFSHIHET

*1. SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM

*2. HYRJET NË MONUMENTE DHE MUZEUME. ( CITADELA BUDVA 2.5 EURO, SHETITJE ME ANIJE KOTOR 5 EURO)

*3.TAKSA LOKALE 1.5 EURO.

*4.GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR ME SIPER.

SHENIM

 

 

POLITIKAT E FEMIJEVE

0 – 2 VJEC (FALAS)

2 – 11 VJEC (50 % DISCOUNT )

MBI 11 VJEC – PAGESE E PLOTE

► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES .

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.

► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI  PER MBERRITJEN NE DESTINACION APO NDRYSHIMIN E PROGRAMIT NE VARESI TE KUSHTEVE ATMOSFERIKE APO FORCA TE NDRYSHME MADHORE .

► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

► NESE FEMIJA NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR

Seç Tarih
Kim Hayır Fiyat
Yetişkinler 0 0
Çocuk 0 0
bebek 0 0

Toplam 0
Şimdi Para Yatırma 39

Gizlilik Politikası


Günler : 2 | Gece : 1


Kapanımlar


Hariç TutulanlarYorum Yaz x

Lütfen Dikkat Edin : Eklenen inceleme silinemez veya güncellenemez