PARIS me Guide Paris

Description

DITA 1

 

Takimi në aeroportin e Tiranës me shoqëruesin në orën 15:40:00, 2 orë përpara fluturimit.

Fluturimi direkt Tiranë – Paris. Nisja në orën 17:40 nga aeroporti i Tiranës. Mbërritja në Paris në orën 23:50.

Pasi dot të mbarojmë procedurat në aeroport nisemi per tu akomoduar ne hotel, duke ju uruar “Bienvenue à Paris”

 

DITA 2:

Pas mengjesit ne hotel, ne shoqerine e guides do te fillojme viziten ne nje nder pallatet me te perfolura per skandalet politike e dashurore, me muzeumet dhe veprat e artit me te shtrejtat, aty ku kopshtet jane nje veper arti e admiruar nga miliona njerez, nje nder vendet ku ne historine boterore jane nenshkruar kontrata shume te rendesishme si ajo e mbarimit te luftes se pare Boterore, ne Pallatin Mbreteror, ne VERSAILLES. Vizita e rradhes do te jete Harku i triumfit i ndjekur nga Piaca Trocadero nga ku jane marre pamjet te bukura te kulles Eiffel, ku zhvillohet pasarela e javes se modes se larte ne Paris. Nga Trocadero, vizite ne nje nder veprat pate perfolura, me te pelqyera por dhe te kritikuara, me objetin me te fotografuar ne bote TOUR EIFFEL.

 

DITA 3

Mengjesi ne hotel.

Nisja per ne Disneyland ku do te kolojme gjithe diten ne nje nder parqet e lojerave me te bukure, te medhate e te pasurat me lojera e ambiente te ndryshme per adrenalinen e te gjitha moshave. Transferta Hotel Disneyland do kryhet me shuttle bus! Shutle bus per ne Disneypark funksionojne cdo 30 minuta nga ora 06.30 – 23.30! E gjithe dita eshte e dedikuar per argetim ne Disneyland. Ne oret e mbremjes kthimi ne hotel

 

 

 

DITA 4

Mengjesi ne hotel.

Kohe e lire, ose mund te zgjidhni progamin Opsional

Programin opsional do e fillojme diten me nje nder parqet me te bukura te Parisit, Kopshtet e Luxembourg, per te vazhduar me ndertesen, dikur kishe, Pantheon. Pas vizites drejtohemi tek KILOMETRI 0 sic e ka simbolin, ne te mrekullueshmen e madheshtoren Notre-Dame, vizite e cila do te pasohet me bashkine Hotel de Ville. Drejtimi i rradhes do te jete nje nder muzete me te bukur e te pasur te botes Louvre. Pasi te kalojme disa ore do te drejtohemi drejt Opera ku dhe nje nder kengetaret me te shquara shiptare Inva Mula ka performuar. Me pas me deshiren e grupit mund te zhvillojme nje udhetim te mrekullueshem nen driten e henes dhe madheshtine e veprave te shumta te Parisit ne lumin Sena, me anijen Bateaux Parisiens. Kthimi ne hotel ne darke

 

 

DITA 5

Mëngjesi në hotel.

Kohe e lire ose mund te zgjidhni programin Opsional (Pagese ekstra)

Vizite ne Kopeshtine Zoologjik te Parisit! Qendrimi 4 – 5 ore! Pas vizites do te drejtohemi ne nje nder qendrat tregtare me te medhate e vendosur ne zonen La Defense. Rreth ores 17.00 nisja per ne aeroportin e Beaveaus Paris. Nisja per ne Shqiperi si dhe fundi i sherbimeve tona. Fluturimi direkt Paris – Tiranë. Nisja në orën 21:15 Mbrritja në Tiranë në orën 23.45.

NË ÇMIM PËRFSHIHET

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Paris – Tiranë.

2. Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.

3. Akomodim në hotel për 4 netë në Paris

4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

6. Bileta e hyrjes në Disneyland

7. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

 

NË ÇMIM NUK PËRFSHIHET

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

2. Drekat dhe Darkat

3. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

4. Valixhe 10 kg ne kabine (20€)

5. Valixhe 20 kg ne check in (60€)

 

SHENIM:

►Duhet të dini se:

Nisja do të bëhet si me poshte:

➤ Nga aeroporti Nene Tereza, ku duhet te paraqiteni minimumi 2 ore perpara

——————————————————-

DOGANA

1) Pashaporte me vlefshmeri minimumi 3 muaj

2) Nuk duhet te keni kaluar ne 6 muaj e fundit me shume se 90 dite qendrimi ne vendet e BE

3) Në lidhje me kushtet dhe specifikat e COVID-19 për të kaluar kufirin në Francë do i’u duhet të keni:

– Duhet të keni çertifikatë të plotë vaksinimi me të dya dozat e vaksinës edhe mos të kenë kaluar më shumë se 9 muaj nga doza e dytë. (Në Francë pranohen të gjitha vaksinat që janë bërë në Shqipëri)

 

4) Per hyrjen ne SHQIPERI sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :

1-Tampon PCR të 72 orëve të fundit

2-Testi i shpejtë antigene të 48 orëve të fundit

3-Dokumentin që keni kaluar Covid-19 gjashtë muaj e fundit,

4-Certifikate vaksinimi të të dyja dozave

——————————————————-

INFORMACIONE

► Akomodimi ne dhome teke (sngle) mund te kete extra pagese ne varesi te politikave te hotelve ku qendrome

► Nese krevati nuk do te jete dopjo, atehere do te jene dy krevate teke te bashkuar

► Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mundese dokumentacioni, espuls, etj.

► Nese nuk i ka mbushur 18 vjec dhe udheton me njerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar dhe pashaporte

►Me ligjin e ri te miratuar kete vit, nese nuk i ka mbushur 18 vjec dhe deshiron te udhetoje pa pranine e 2 prinderve, duhet patjeter prokure

Description

DITA 1

 

Takimi në aeroportin e Tiranës me shoqëruesin…

Read More

Description

DITA 1

 

Takimi në aeroportin e Tiranës me shoqëruesin në orën 15:40:00, 2 orë përpara fluturimit.

Fluturimi direkt Tiranë – Paris. Nisja në orën 17:40 nga aeroporti i Tiranës. Mbërritja në Paris në orën 23:50.

Pasi dot të mbarojmë procedurat në aeroport nisemi per tu akomoduar ne hotel, duke ju uruar “Bienvenue à Paris”

 

DITA 2:

Pas mengjesit ne hotel, ne shoqerine e guides do te fillojme viziten ne nje nder pallatet me te perfolura per skandalet politike e dashurore, me muzeumet dhe veprat e artit me te shtrejtat, aty ku kopshtet jane nje veper arti e admiruar nga miliona njerez, nje nder vendet ku ne historine boterore jane nenshkruar kontrata shume te rendesishme si ajo e mbarimit te luftes se pare Boterore, ne Pallatin Mbreteror, ne VERSAILLES. Vizita e rradhes do te jete Harku i triumfit i ndjekur nga Piaca Trocadero nga ku jane marre pamjet te bukura te kulles Eiffel, ku zhvillohet pasarela e javes se modes se larte ne Paris. Nga Trocadero, vizite ne nje nder veprat pate perfolura, me te pelqyera por dhe te kritikuara, me objetin me te fotografuar ne bote TOUR EIFFEL.

 

DITA 3

Mengjesi ne hotel.

Nisja per ne Disneyland ku do te kolojme gjithe diten ne nje nder parqet e lojerave me te bukure, te medhate e te pasurat me lojera e ambiente te ndryshme per adrenalinen e te gjitha moshave. Transferta Hotel Disneyland do kryhet me shuttle bus! Shutle bus per ne Disneypark funksionojne cdo 30 minuta nga ora 06.30 – 23.30! E gjithe dita eshte e dedikuar per argetim ne Disneyland. Ne oret e mbremjes kthimi ne hotel

 

 

 

DITA 4

Mengjesi ne hotel.

Kohe e lire, ose mund te zgjidhni progamin Opsional

Programin opsional do e fillojme diten me nje nder parqet me te bukura te Parisit, Kopshtet e Luxembourg, per te vazhduar me ndertesen, dikur kishe, Pantheon. Pas vizites drejtohemi tek KILOMETRI 0 sic e ka simbolin, ne te mrekullueshmen e madheshtoren Notre-Dame, vizite e cila do te pasohet me bashkine Hotel de Ville. Drejtimi i rradhes do te jete nje nder muzete me te bukur e te pasur te botes Louvre. Pasi te kalojme disa ore do te drejtohemi drejt Opera ku dhe nje nder kengetaret me te shquara shiptare Inva Mula ka performuar. Me pas me deshiren e grupit mund te zhvillojme nje udhetim te mrekullueshem nen driten e henes dhe madheshtine e veprave te shumta te Parisit ne lumin Sena, me anijen Bateaux Parisiens. Kthimi ne hotel ne darke

 

 

DITA 5

Mëngjesi në hotel.

Kohe e lire ose mund te zgjidhni programin Opsional (Pagese ekstra)

Vizite ne Kopeshtine Zoologjik te Parisit! Qendrimi 4 – 5 ore! Pas vizites do te drejtohemi ne nje nder qendrat tregtare me te medhate e vendosur ne zonen La Defense. Rreth ores 17.00 nisja per ne aeroportin e Beaveaus Paris. Nisja per ne Shqiperi si dhe fundi i sherbimeve tona. Fluturimi direkt Paris – Tiranë. Nisja në orën 21:15 Mbrritja në Tiranë në orën 23.45.

NË ÇMIM PËRFSHIHET

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Paris – Tiranë.

2. Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.

3. Akomodim në hotel për 4 netë në Paris

4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

6. Bileta e hyrjes në Disneyland

7. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

 

NË ÇMIM NUK PËRFSHIHET

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

2. Drekat dhe Darkat

3. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

4. Valixhe 10 kg ne kabine (20€)

5. Valixhe 20 kg ne check in (60€)

 

SHENIM:

►Duhet të dini se:

Nisja do të bëhet si me poshte:

➤ Nga aeroporti Nene Tereza, ku duhet te paraqiteni minimumi 2 ore perpara

——————————————————-

DOGANA

1) Pashaporte me vlefshmeri minimumi 3 muaj

2) Nuk duhet te keni kaluar ne 6 muaj e fundit me shume se 90 dite qendrimi ne vendet e BE

3) Në lidhje me kushtet dhe specifikat e COVID-19 për të kaluar kufirin në Francë do i’u duhet të keni:

– Duhet të keni çertifikatë të plotë vaksinimi me të dya dozat e vaksinës edhe mos të kenë kaluar më shumë se 9 muaj nga doza e dytë. (Në Francë pranohen të gjitha vaksinat që janë bërë në Shqipëri)

 

4) Per hyrjen ne SHQIPERI sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :

1-Tampon PCR të 72 orëve të fundit

2-Testi i shpejtë antigene të 48 orëve të fundit

3-Dokumentin që keni kaluar Covid-19 gjashtë muaj e fundit,

4-Certifikate vaksinimi të të dyja dozave

——————————————————-

INFORMACIONE

► Akomodimi ne dhome teke (sngle) mund te kete extra pagese ne varesi te politikave te hotelve ku qendrome

► Nese krevati nuk do te jete dopjo, atehere do te jene dy krevate teke te bashkuar

► Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mundese dokumentacioni, espuls, etj.

► Nese nuk i ka mbushur 18 vjec dhe udheton me njerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar dhe pashaporte

►Me ligjin e ri te miratuar kete vit, nese nuk i ka mbushur 18 vjec dhe deshiron te udhetoje pa pranine e 2 prinderve, duhet patjeter prokure

Select Date
Who No. Price
Adults 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Privacy Policy


Days : 4 | Nights : 3


Inclusions


ExclusionsWrite Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated