Valbonë 2 Ditë 6900 Lekë Tirana

Description

Valbonë 2 Ditë 6900 Lekë

Akomodim ne  BUJTINA VILA DINI

Nisje datë:  25 Shtator

2 Ditë çmimi 6900 Lekë (Mëngjes Darkë)

2 Ditë çmimi 7900 Lekë (All Inclusive)

                         PROGRAMI:

DITA E PARË:

Nisja nga Tirana ne oren 05 : 30. Vazhdimi i udhëtimit drejt liqenit te Komanit  me një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës.Me mberritjen prane liqenit vazhdojme lundrimin me tragetin Rozafa. Lundrimi qe zgjat afersisht 2 ore duke pershkruar liqenin e Komanit qe gjarperon ne shpate malesh 2200 m lartesi, eshte nder aventurat me te bukura te turit te Valbones. Pas zbritjes ne Fierze ndalesa e radhes do te jete ne Kanionin e Shoshanit, i cili na tregon qe sapo jemi futur ne parkun kombetar “Valbone”. Mbërrijmë në Valbonë. Konsumojmë drekën me gatime tradicionale. Akomodimi në hotel dhe më pas nisim të zbulojmë e prekim nga afër natyrën mbresëlënëse që alpet shqiptare përcjellin duke vizituar Ujvaren e Rrogamit ne nje ecje rreth 25 minuta pasi kemi perdorur transport te zones per te mberritur deri ne nisjen e shtegut. (OPSIONALE 300 leke/person) . Pas shetitjes ne natyre kthehemi ne hotel. Darka në hotel me mbremje festive .

DITA E DYTË:

Mëngjesi në hotel. Shëtitje e lirë në natyrë. Më pas viztiojmë Mullirin e Vjetër dhe Liqenin e Xhemës përpara se të nisemi drejt Prizrenit. Do të ndalemi në qendër të qytetit ku do kemi mundësi të vizitojmë pikat kryesore të tij, gjithashtu të konsumojmë edhe drekën. Nisja për kthim me një ndalesë të shkurtër (opsionale) gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

Në çmim përfshihet:

Udhëtim me mjet komod

Akomodimi në Bujtine në Valbonë

Dreka me gatime tradicionale e ditës së parë

Darka e ditës së parë

Mëngjes fshati ditën e dytë

Shoqerues Shqiptar gjatë udhëtimit

Në çmim nuk përfshihet:

1. Drekat dhe Darkat e ditës se dytë

2. Gjithcka që nuk është përmendur më lartë

Politikat e Fëmijëve:

 0 -2 vjeç janë falas

 2 – 11.9 vjeç përfiton 50 % zbritje , kur akomodohen në dhomë me 2 të rritur.

Nëse fëmijët nga mosha – 2 – 11.9 vjeç akomodohen në dhomë me 1 të rritur, atëherë pagesa është e plotë.

Paisje dhe veshje për një guidë sa më komode:

Pashaporta ose Karta e Identitetit

Atlete të përshtatshme për ecje na mal

Triko me mengë të gjata për në mbrëmje

Çantë shpine

Bluze për ndërresë gjatë ecjes nëpër shtigjet e përshkruar në program

Rroba Sportive

Syze dhe krem dielli

Kapele

#SHËNIM

Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë extra + 50 % të shumës së paketës ose në varësi të hoteleve ku qëndrohet.

Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevat teke të bashkuar.

Për rezervim, mund të paguani 30% të shumës tani, ndërsa pagesën e plotë deri 7 ditë para nisjes.

Në rast anullimi të udhëtimit , klienti do të njoftohet 3 ditë më parë .

Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve duhet të jetë 20 persona.

Pagesa e berë është e pakthyeshme ne rast anullimi nga klienti 48 ore para udhëtimit

Gjatë qëndrimit në autobus klientet duhet të jenë të pajisur me maska.

Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia, në doganë për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj-m-

Description

Valbonë 2 Ditë 6900 Lekë

Akomodim ne  BUJTINA VILA DINI

Read More

Description

Valbonë 2 Ditë 6900 Lekë

Akomodim ne  BUJTINA VILA DINI

Nisje datë:  25 Shtator

2 Ditë çmimi 6900 Lekë (Mëngjes Darkë)

2 Ditë çmimi 7900 Lekë (All Inclusive)

                         PROGRAMI:

DITA E PARË:

Nisja nga Tirana ne oren 05 : 30. Vazhdimi i udhëtimit drejt liqenit te Komanit  me një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës.Me mberritjen prane liqenit vazhdojme lundrimin me tragetin Rozafa. Lundrimi qe zgjat afersisht 2 ore duke pershkruar liqenin e Komanit qe gjarperon ne shpate malesh 2200 m lartesi, eshte nder aventurat me te bukura te turit te Valbones. Pas zbritjes ne Fierze ndalesa e radhes do te jete ne Kanionin e Shoshanit, i cili na tregon qe sapo jemi futur ne parkun kombetar “Valbone”. Mbërrijmë në Valbonë. Konsumojmë drekën me gatime tradicionale. Akomodimi në hotel dhe më pas nisim të zbulojmë e prekim nga afër natyrën mbresëlënëse që alpet shqiptare përcjellin duke vizituar Ujvaren e Rrogamit ne nje ecje rreth 25 minuta pasi kemi perdorur transport te zones per te mberritur deri ne nisjen e shtegut. (OPSIONALE 300 leke/person) . Pas shetitjes ne natyre kthehemi ne hotel. Darka në hotel me mbremje festive .

DITA E DYTË:

Mëngjesi në hotel. Shëtitje e lirë në natyrë. Më pas viztiojmë Mullirin e Vjetër dhe Liqenin e Xhemës përpara se të nisemi drejt Prizrenit. Do të ndalemi në qendër të qytetit ku do kemi mundësi të vizitojmë pikat kryesore të tij, gjithashtu të konsumojmë edhe drekën. Nisja për kthim me një ndalesë të shkurtër (opsionale) gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

Në çmim përfshihet:

Udhëtim me mjet komod

Akomodimi në Bujtine në Valbonë

Dreka me gatime tradicionale e ditës së parë

Darka e ditës së parë

Mëngjes fshati ditën e dytë

Shoqerues Shqiptar gjatë udhëtimit

Në çmim nuk përfshihet:

1. Drekat dhe Darkat e ditës se dytë

2. Gjithcka që nuk është përmendur më lartë

Politikat e Fëmijëve:

 0 -2 vjeç janë falas

 2 – 11.9 vjeç përfiton 50 % zbritje , kur akomodohen në dhomë me 2 të rritur.

Nëse fëmijët nga mosha – 2 – 11.9 vjeç akomodohen në dhomë me 1 të rritur, atëherë pagesa është e plotë.

Paisje dhe veshje për një guidë sa më komode:

Pashaporta ose Karta e Identitetit

Atlete të përshtatshme për ecje na mal

Triko me mengë të gjata për në mbrëmje

Çantë shpine

Bluze për ndërresë gjatë ecjes nëpër shtigjet e përshkruar në program

Rroba Sportive

Syze dhe krem dielli

Kapele

#SHËNIM

Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë extra + 50 % të shumës së paketës ose në varësi të hoteleve ku qëndrohet.

Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevat teke të bashkuar.

Për rezervim, mund të paguani 30% të shumës tani, ndërsa pagesën e plotë deri 7 ditë para nisjes.

Në rast anullimi të udhëtimit , klienti do të njoftohet 3 ditë më parë .

Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve duhet të jetë 20 persona.

Pagesa e berë është e pakthyeshme ne rast anullimi nga klienti 48 ore para udhëtimit

Gjatë qëndrimit në autobus klientet duhet të jenë të pajisur me maska.

Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia, në doganë për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj-m-

Select Date
Who No. Price
Adults 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Privacy Policy


Days : 2 | Nights : 1


Inclusions


ExclusionsWrite Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated