SOFJE DHE SELANIK – 4 Dite… Tirana

Description

SOFJE DHE SELANIK – 4 Dite 109 Euro

 

PROGRAMI

Dita e parë:

Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e dytë:

 Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar "Ivan Vazov", Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt.

 

Dita e tretë:

Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Sofja me autobus në drejtim të Selanikut. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në Selanik. Sistemimi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Monumentet e Qytetit. Fjetje në Hotel

 

Dita e katërt:

 Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Selaniku për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mbrritja në Tiranë.

 

Në pagesë përfshihen:

Udhëtimi vajtje-ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.

Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi.

Mëngjeset

Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:

Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

 Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

Description

SOFJE DHE SELANIK – 4 Dite 109 Euro

 

PROGRAMI

Read More

Description

SOFJE DHE SELANIK – 4 Dite 109 Euro

 

PROGRAMI

Dita e parë:

Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 

Dita e dytë:

 Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar "Ivan Vazov", Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt.

 

Dita e tretë:

Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Sofja me autobus në drejtim të Selanikut. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në Selanik. Sistemimi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Monumentet e Qytetit. Fjetje në Hotel

 

Dita e katërt:

 Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Selaniku për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mbrritja në Tiranë.

 

Në pagesë përfshihen:

Udhëtimi vajtje-ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.

Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi.

Mëngjeset

Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

 

Në pagesë nuk janë përfshirë:

Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

 Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 

Select Date
Who No. Price
Adults 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Privacy Policy


Days : 4 | Nights : 3


Inclusions


ExclusionsWrite Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated