Jahte me Qera Ditore Tirana

Description

Ju ftojmë te shijoni bregdetin në kuvertën e jahtit tonë ,

Nisja behet nga Marina e Orikumit Vlorë deri në gjiret e brendshëm të Karaburunit (ose bregdetit të Vlorës). 
Udhetimi behet gjate orarit 9:00-19:00 cdo dite dhe stine te vitit

Informacione reth jahtit :
Gjatësia: 13 MT
Gjerësia: 4 MT
Gabina: 2
Banjo: 1
Kuzhinë: 1
Max të ftuar: 8 persona

PËRFSHIHET :KARBURANTI, KAPITENI, STEWARDESS, PIJE MIKPRITËSE DHE ANTIPASTA

Kujdes !
-Ju lutem, mos hyni brenda jahtit me rrobat tuaja të lagura.
-Ju lutem mos hidheni në det pa e fikur motorin deri në një urdhër nga kapiteni.
-Nëse fëmijët tuaj janë me ju, ju lutemi sigurohuni që ata janë nën mbikëqyrjen tuaj gjatë gjithë kohës.
- Vini re se kapiteni ka gjithmonë të drejtë, prandaj ndiqni udhëzimet e tij me shumë kujdes.
-Tshtë rreptësisht e ndaluar të prekni instrumentet e komandës.
-Për çdo kërkesë, një stjuardesë është në dispozicionin tuaj gjatë gjithë kohës.

Description

 Ju ftojmë te shijoni bregdetin në kuvertën e jahtit tonë , Nisja…

Read More

Description

Ju ftojmë te shijoni bregdetin në kuvertën e jahtit tonë ,

Nisja behet nga Marina e Orikumit Vlorë deri në gjiret e brendshëm të Karaburunit (ose bregdetit të Vlorës). 
Udhetimi behet gjate orarit 9:00-19:00 cdo dite dhe stine te vitit

Informacione reth jahtit :
Gjatësia: 13 MT
Gjerësia: 4 MT
Gabina: 2
Banjo: 1
Kuzhinë: 1
Max të ftuar: 8 persona

PËRFSHIHET :KARBURANTI, KAPITENI, STEWARDESS, PIJE MIKPRITËSE DHE ANTIPASTA

Kujdes !
-Ju lutem, mos hyni brenda jahtit me rrobat tuaja të lagura.
-Ju lutem mos hidheni në det pa e fikur motorin deri në një urdhër nga kapiteni.
-Nëse fëmijët tuaj janë me ju, ju lutemi sigurohuni që ata janë nën mbikëqyrjen tuaj gjatë gjithë kohës.
- Vini re se kapiteni ka gjithmonë të drejtë, prandaj ndiqni udhëzimet e tij me shumë kujdes.
-Tshtë rreptësisht e ndaluar të prekni instrumentet e komandës.
-Për çdo kërkesë, një stjuardesë është në dispozicionin tuaj gjatë gjithë kohës.
Select Date
Who No. Price
Adults 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Privacy Policy


Payment Types

Paypal - Master/ Visa Card - Cash -

Days : 1 | Nights : 0


Inclusions


  • Parking
  • Guides / Assistance
  • Driver
  • Air Conditioning

Exclusions


  •     Tips and Gratuities    

Write Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated