Plazh ne Gjipe  2 dite - 3700… Tirana

Description

Plazh ne Gjipe  2 dite - 3700 leke/P

Datat:  14-15; 21-22; 28-29 Gusht.

Programi:

▪︎Dita 1

Nisemi ne oren 6:30 te rrethrrotullimi i Zogut te Zi,  prane karburant Gazhelit.

Nisja nga Durresi ne oren 05:30 te stacioni i trenit.

Ndalese per kafen e mengjesit ne Vlore rreth (30min) qendrim.

Arrijme rreth ores 12:00 ne destinacionin ku ndalon furgoni.

Me pas kemi ecje per te shkuar te kampi 20-30 min ne varesi te grupit.

 Sistemohemi ne cadra.

 -Në orën 18:30 bëhet eksplorimi i kanionit të Gjipesë (me dëshirë).

Rreth ores 20:30 fillojme pergatitjet per ndezjen e zjarrit dhe te zgares ku do angazhohemi se bashku (konsumimi i 3 vakteve eshte sipas deshires, restorant ose me vete).

▪︎Dita 2

Zgjohemi ne mengjes ne 8:30, konsumojme mengjesin.

Shetitje me gomone (Shpella e Piratve & Shpella e Pellmubave) Opsionale

Kohe e lire deri ne 17:00, me pas mbledhim gjerat dhe nisemi drejt Llogarase.

Ndalojme ne Llogara per 30-40 min per te konsumuar vaktin dhe kosin tradicional me arra.

Kthimi ne Tirane rreth ores 22:30 (mund te kete vonesa nga trafiku i renduar).

 

Cfare duhet te keni me vete:

1• Rroba nderrese.

2• Ushqim te mjaftueshem (nese nuk zgjidhni restorantin).

3• Fruta te thata.

4• Uje dhe pije mjaftueshem per ditet e qendrimit.

5• Energji dhe pozitivitet.

 

Te perfshira ne cmim :

Udhetimi vajtje-ardhje.

Fjetja ne cadra kampingu.

Pije dhe cocktails falas.

Barbecue (ushqimin mund ta merrni me vete).

Mengjesi i se dieles.

Perdorimi i dushit dhe elektricitetit.

Shoqeruesi i grupit (Guida).

Foto me aparat profesional & GoPro.

Lojera & dhurata gjate udhetimit.

 

????Për më shumë detaje :

 

???? Na kontaktoni:

????Adresa :

Rruga Sulejman Delvina

Perball Stadiumit " Dinamo "

50 metra pa vajtur te "Sheshi Wilson "

????Tel : +355 67 222 7207

Description

Plazh ne Gjipe  2 dite - 3700 leke/P

Datat:  14-15; 21-22; 28-29 Gusht.

Read More

Description

Plazh ne Gjipe  2 dite - 3700 leke/P

Datat:  14-15; 21-22; 28-29 Gusht.

Programi:

▪︎Dita 1

Nisemi ne oren 6:30 te rrethrrotullimi i Zogut te Zi,  prane karburant Gazhelit.

Nisja nga Durresi ne oren 05:30 te stacioni i trenit.

Ndalese per kafen e mengjesit ne Vlore rreth (30min) qendrim.

Arrijme rreth ores 12:00 ne destinacionin ku ndalon furgoni.

Me pas kemi ecje per te shkuar te kampi 20-30 min ne varesi te grupit.

 Sistemohemi ne cadra.

 -Në orën 18:30 bëhet eksplorimi i kanionit të Gjipesë (me dëshirë).

Rreth ores 20:30 fillojme pergatitjet per ndezjen e zjarrit dhe te zgares ku do angazhohemi se bashku (konsumimi i 3 vakteve eshte sipas deshires, restorant ose me vete).

▪︎Dita 2

Zgjohemi ne mengjes ne 8:30, konsumojme mengjesin.

Shetitje me gomone (Shpella e Piratve & Shpella e Pellmubave) Opsionale

Kohe e lire deri ne 17:00, me pas mbledhim gjerat dhe nisemi drejt Llogarase.

Ndalojme ne Llogara per 30-40 min per te konsumuar vaktin dhe kosin tradicional me arra.

Kthimi ne Tirane rreth ores 22:30 (mund te kete vonesa nga trafiku i renduar).

 

Cfare duhet te keni me vete:

1• Rroba nderrese.

2• Ushqim te mjaftueshem (nese nuk zgjidhni restorantin).

3• Fruta te thata.

4• Uje dhe pije mjaftueshem per ditet e qendrimit.

5• Energji dhe pozitivitet.

 

Te perfshira ne cmim :

Udhetimi vajtje-ardhje.

Fjetja ne cadra kampingu.

Pije dhe cocktails falas.

Barbecue (ushqimin mund ta merrni me vete).

Mengjesi i se dieles.

Perdorimi i dushit dhe elektricitetit.

Shoqeruesi i grupit (Guida).

Foto me aparat profesional & GoPro.

Lojera & dhurata gjate udhetimit.

 

????Për më shumë detaje :

 

???? Na kontaktoni:

????Adresa :

Rruga Sulejman Delvina

Perball Stadiumit " Dinamo "

50 metra pa vajtur te "Sheshi Wilson "

????Tel : +355 67 222 7207

Select Date
Who No. Price
Adults 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Privacy Policy


Days : 2 | Nights : 1


Inclusions


ExclusionsWrite Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated