PRISHTINË – PEJË- UJËVARA… Tirana

Description


PRISHTINË, PEJË, RUGOVË, UJËVARA E  DRINIT TË BARDHË, SHPELLA E RADACIT

NISJE TE KONFIRMUARA CDO TE SHTUNE
 
PROGRAMI:
Dita e parë
Nisja nga Tirana në orën 06:00.
 Nisja nga Durrësi  në  orën 05:00.
Nisja nga Elbasani në  orën 05:00.
Vazhdimi i udhëtimit drejt pikës së doganes në Morinë me një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës. Nisemi ne drejtim te Pejes, për të vizituar Shpellën e Radacit dhe Ujëvarën e Drinit të Bardhë. Vazhdojme vizitat për në Grykën e Rugovës ku do të keni mundësinë të prekim natyrën mbresëlënëse. Për ata që dëshirojnë më shumë adrenalinë sugjerohet të provojnë Zip Line.Pas vizitave do kemi kohë të lirë për të konsumuar edhe drekën në një nga restorantet tradicionale të qytetit. Mepas  kryejme akomodimin tek hotel Dukagjini 5*. Qëndrim i lirë për të shfrytëzuar sherbimet trajtuese te hotelit si pishina dimërore, jacuzzi, sauna dhe palestër. Opsionale shëtitje në qytetin e Pejës për të vizituar Pazarin e Vjetër, Mullirin e Haxhi Zekës, Parkun e Paqes, etj.
Darka në hotel dhe pas saj guida shoqëruese ju sugjeron disa vende me muzikë ku mund të kaloni mbrëmjen.

Dita e dytë:
Pas mëngjesit në hotel nisemi  në drejtim te Prishtinës, ku do të vizitojmë pikat kryesore të qytetit të rëndësishëm shqiptar që përbëjnë atraksion turistik dhe na flasin më shumë për historinë e Prishtinës, si Librarinë Kombëtare, monumentin Newborn dhe Statujën e Skënderbeut.Koheqendrim i lire . Nisemi per ne qytetin e Prizrenit  ku do të vizitojmë Muzeun e Lidhjes së Prizrenit, Pazarin e Vjetër, Xhaminë , shopping ne qender te Prizrenit .Me pas sugjerohet dreka ne qender te  Prizrenit. Nisja në rrugën e kthimit me ndalesa të shkurtra.
Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.
Fundi i shërbimit tonë!

Kujdes:
Duhet të jeni të pajisur me Letërnjoftim ose Pasaportë gjatë udhëtimit!

Description


PRISHTINË, PEJË, RUGOVË, UJËVARA E  DRINIT TË BARDHË,…

Read More

Description


PRISHTINË, PEJË, RUGOVË, UJËVARA E  DRINIT TË BARDHË, SHPELLA E RADACIT

NISJE TE KONFIRMUARA CDO TE SHTUNE
 
PROGRAMI:
Dita e parë
Nisja nga Tirana në orën 06:00.
 Nisja nga Durrësi  në  orën 05:00.
Nisja nga Elbasani në  orën 05:00.
Vazhdimi i udhëtimit drejt pikës së doganes në Morinë me një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës. Nisemi ne drejtim te Pejes, për të vizituar Shpellën e Radacit dhe Ujëvarën e Drinit të Bardhë. Vazhdojme vizitat për në Grykën e Rugovës ku do të keni mundësinë të prekim natyrën mbresëlënëse. Për ata që dëshirojnë më shumë adrenalinë sugjerohet të provojnë Zip Line.Pas vizitave do kemi kohë të lirë për të konsumuar edhe drekën në një nga restorantet tradicionale të qytetit. Mepas  kryejme akomodimin tek hotel Dukagjini 5*. Qëndrim i lirë për të shfrytëzuar sherbimet trajtuese te hotelit si pishina dimërore, jacuzzi, sauna dhe palestër. Opsionale shëtitje në qytetin e Pejës për të vizituar Pazarin e Vjetër, Mullirin e Haxhi Zekës, Parkun e Paqes, etj.
Darka në hotel dhe pas saj guida shoqëruese ju sugjeron disa vende me muzikë ku mund të kaloni mbrëmjen.

Dita e dytë:
Pas mëngjesit në hotel nisemi  në drejtim te Prishtinës, ku do të vizitojmë pikat kryesore të qytetit të rëndësishëm shqiptar që përbëjnë atraksion turistik dhe na flasin më shumë për historinë e Prishtinës, si Librarinë Kombëtare, monumentin Newborn dhe Statujën e Skënderbeut.Koheqendrim i lire . Nisemi per ne qytetin e Prizrenit  ku do të vizitojmë Muzeun e Lidhjes së Prizrenit, Pazarin e Vjetër, Xhaminë , shopping ne qender te Prizrenit .Me pas sugjerohet dreka ne qender te  Prizrenit. Nisja në rrugën e kthimit me ndalesa të shkurtra.
Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.
Fundi i shërbimit tonë!

Kujdes:
Duhet të jeni të pajisur me Letërnjoftim ose Pasaportë gjatë udhëtimit!

Select Date
Who No. Price
Adults 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Privacy Policy


Days : 2 | Nights : 1


Inclusions


 • Cab Facilities
 • Local tax
 • Playground Nearby
 • Return Ferry Tickets
 • Bike equipment
 • Complimentary Breakfast
 • Local Guides/Maps
 • Collision Coverage
 • Transportation
 • Restaurant Nearby
 • Golf Nearby
 • Deluxe Coach
 • Central Air/Heat
 • Parking
 • Guides / Assistance
 • Live entertainment
 • Dinner
 • Cruise
 • Room service and meals
 • Professional tour escort
 • Beach Access
 • Roundtrip Hotel Transfers
 • Suitable for Children
 • Historic Area Nearby
 • Snowcat ride
 • Admission to park(s)
 • Driver
 • Diving Nearby
 • Service fee for tour guide
 • Air Conditioning
 • Internet Access
 • Hotel pickup and drop off
 • Amusement Park Nearby
 • Gratuities (optional)
 • Safety deposit boxes
 • Lunch
 • wheelchair
 • Jetski Tours Nearby
 • Shopping
 • Deck Furniture
 • Security System
 • State/National Park Nearby

Exclusions


 •     Extra stay pre/post tour    
 •     Extra water bottle charges    
 •     Medicines required if any    
 •     Airfare & airport taxes    
 •     Visa charges    
 •     Insurance    
 •     Passport costs    
 •     All meals and drinks    
 •     Tips to coach drivers    
 •     Tips and Gratuities    
 •     Return Airport Transfer    
 •     Any optional tours    
 •     Any airport arrival/departure tax    
 •     Alcoholic beverages    

Write Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated