KORÇË – VOSKOPOJË 1 DITË… Tirana

Description

VOSKOPOJË , KORÇË , DRILON

Nisje cdo te shtune dhe te diel 

PROGRAMI:
Nisja nga Tirana në orën 06:00 .
Nisja nga Durrësi në orën 05:00 .
Nisja nga Elbasani në orën 06:30 .
Ndalesë për kafe gjatë rrugës. Vazhdojmë udhëtimin drejt Parkut Natyror në Drilon. Shëtitje e lirë dhe pushim në Drilon rreth 1 orë.
Mbërritja në fshatin turistik e piktoresk të Voskopojës. Shëtitje në fshat për të shijuar ambjentin fantastik që natyra e Voskopojës ofron gjithashtu edhe vizitë në kishat e Voskopojës për tu njohur me trashëgiminë kulturore, të cilat aktualisht vazhdojnë të ruajnë madhështinë dhe rëndësinë e gjithë historisë së përjetuar më parë si një qendër kryesore jo vetëm në Shqipëri por në gjithë perandorinë Bizantine që në shek e 14-të. Kohë e lirë për argëtim nën sugjerimet e guidës. Konsumimi i drekës me produkte bio të vendit në një nga restorantet më të mirë të zonës.
Pas dreke nisemi për në qytetin e serenatave, Korçë. Vizitë në zonën qëndrore të qytetit, tek Pazari, Shëtitorja, Katedralja dhe jo vetëm për rreth dy orë.
Nisemi në rrugën e kthimit, mbërritja në Tiranë ,  Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje.
 
Sugjerohet të keni me vete :
Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata,veshje sportive për ecje dhe shumë energji.

Description

VOSKOPOJË , KORÇË , DRILON

Nisje cdo te shtune dhe te diel 

Read More

Description

VOSKOPOJË , KORÇË , DRILON

Nisje cdo te shtune dhe te diel 

PROGRAMI:
Nisja nga Tirana në orën 06:00 .
Nisja nga Durrësi në orën 05:00 .
Nisja nga Elbasani në orën 06:30 .
Ndalesë për kafe gjatë rrugës. Vazhdojmë udhëtimin drejt Parkut Natyror në Drilon. Shëtitje e lirë dhe pushim në Drilon rreth 1 orë.
Mbërritja në fshatin turistik e piktoresk të Voskopojës. Shëtitje në fshat për të shijuar ambjentin fantastik që natyra e Voskopojës ofron gjithashtu edhe vizitë në kishat e Voskopojës për tu njohur me trashëgiminë kulturore, të cilat aktualisht vazhdojnë të ruajnë madhështinë dhe rëndësinë e gjithë historisë së përjetuar më parë si një qendër kryesore jo vetëm në Shqipëri por në gjithë perandorinë Bizantine që në shek e 14-të. Kohë e lirë për argëtim nën sugjerimet e guidës. Konsumimi i drekës me produkte bio të vendit në një nga restorantet më të mirë të zonës.
Pas dreke nisemi për në qytetin e serenatave, Korçë. Vizitë në zonën qëndrore të qytetit, tek Pazari, Shëtitorja, Katedralja dhe jo vetëm për rreth dy orë.
Nisemi në rrugën e kthimit, mbërritja në Tiranë ,  Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje.
 
Sugjerohet të keni me vete :
Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata,veshje sportive për ecje dhe shumë energji.

Select Date
Who No. Price
Adults 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Privacy Policy


Days : 1 | Nights : 0


Inclusions


ExclusionsWrite Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated