Lepushe-Tamare-Shkoder Tirana

Description

Lepushe-Tamare-Shkoder
Udhetim 1 ditor 13€/P

Nisja cdo fundjave

Te perfshira ne cmim: 
1-Transporti.
2-Guide shoqeruese.
3-Shetitjet sipas programit
4. Foto me aparat profesional
5. Lojera dhe surpriza pergjate gjithe udhetimit.

Per me teper vizitoni :

???? Per reservime  na kontaktoni:
????Adresa : 
Rruga Sulejman Delvina 
Perball Stadiumit " Dinamo " 
50 metra pa vajtur te "Sheshi Wilson "
Tel : +355 67 222 7207

PROGRAMI:

Nisja ne oren 07:00 prane rrethrrotullimit te Zogut te Zi, te karburant "Gazheli". 
Nisja nga Durresi ne 05:30 te stacioni i trenit. 
Ndalese per kafe ne Shkoder dhe me pas tek Leqet e Hotit per foto
Vazhdojme drejt Lepushes ku vizitojme fshatin dhe ujevaren e Lepushes.
Konsumojme dreken ne restorantet e zones (ose mund ta keni marre me vete te paketuar).
Pas drekes kthehemi ne Tamare ku do konsumojme kafe dhe shetitje pergjate pedonales se Tamares.
Me pas nisemi drejt Tiranes ku do kemi ndalese per kafe gjate rruges. 
Mberritja ne Tirane dhe Durres rreth ores 20:00.
 

Description

Lepushe-Tamare-Shkoder
Udhetim 1 ditor 13€/P

Nisja cdo fundjave

Read More

Description

Lepushe-Tamare-Shkoder
Udhetim 1 ditor 13€/P

Nisja cdo fundjave

Te perfshira ne cmim: 
1-Transporti.
2-Guide shoqeruese.
3-Shetitjet sipas programit
4. Foto me aparat profesional
5. Lojera dhe surpriza pergjate gjithe udhetimit.

Per me teper vizitoni :

???? Per reservime  na kontaktoni:
????Adresa : 
Rruga Sulejman Delvina 
Perball Stadiumit " Dinamo " 
50 metra pa vajtur te "Sheshi Wilson "
Tel : +355 67 222 7207

PROGRAMI:

Nisja ne oren 07:00 prane rrethrrotullimit te Zogut te Zi, te karburant "Gazheli". 
Nisja nga Durresi ne 05:30 te stacioni i trenit. 
Ndalese per kafe ne Shkoder dhe me pas tek Leqet e Hotit per foto
Vazhdojme drejt Lepushes ku vizitojme fshatin dhe ujevaren e Lepushes.
Konsumojme dreken ne restorantet e zones (ose mund ta keni marre me vete te paketuar).
Pas drekes kthehemi ne Tamare ku do konsumojme kafe dhe shetitje pergjate pedonales se Tamares.
Me pas nisemi drejt Tiranes ku do kemi ndalese per kafe gjate rruges. 
Mberritja ne Tirane dhe Durres rreth ores 20:00.
 

Select Date
Who No. Price
Adults 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Privacy Policy


Days : 1 | Nights : 0


Inclusions


ExclusionsWrite Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated