CAPPADOCIA PAMUKALE IZMIR STAMBOLL… Tirana

Description

CAPPADOCIA PAMUKALE IZMIR STAMBOLL ÇANAKALE 8 Ditë 299€

FESTAT E NENTORIT

Nisje 26 Nentor — 5 Dite (4 Nete) — Cmimi 179€

KRISHTLINDJE 2021

Nisje 26 Nentor — 5 Dite (4 Nete) — Cmimi 179€

DITA 1

Tirana në orën 19:00  nga sheshi piazza (mbrapa muzeut kombetar)

Durres ne oren 18:00 nga pallati sportit

Elbasan ne oren 19:30 nga kryqezimi i Cerrikut

Vazhdojmë udhëtimin tonë drejt Qafë Thanës. Pas kryerjes së veprimeve doganore vazhdojmë udhëtimin drejt Shkupit, ndalesë e shkurtër në Shkup. Vazhdimi i rrugës drejt Bullgarisë dhe Turqisë duke kaluar nga Edemir (ish kryeqyteti i Turqisë) për të mbërritur në Canakale në pjesen Europiane të qytetit, ku është i lokalizuar edhe qytet antik i Canakales i njohur ndryshe si Troja. Vazhdimi i udhëtimit me traget ku kalojmë në pjesën Aziatike të Canakales, ku ndodhet edhe qëndra e qytetit.

Akomodimi në hotel në qëndër të qytetit.

Kohë e lirë për të pushuar dhe me pas në shoqërine e guides, vizitojmë qytetin bregdetar të famshem për betejen e Ataturkut që ndryshoi Turqinë duke e shndërruar në shtetin që është sot, ku ndër atraksionet përmendin kalin e Trojës (në qënder të qytetit), bulevardin “Lungomare”, etj.

Mbrëmja e lirë.

 

DITA 2:

Mëngjesi në hotel. Vazhdimi i udhëtimit tonë drejt Izmirit.

Pas mbërritjes në Izmir vizitojmë Parkun Botanik Zoologjik të Izmirit (me i madhi në Turqi). I shtrirë në një sipërfaqe prej 450,000 m2. Kopshti është i ndërtuar që të vizitoni në habitate reale, janë mbi 2600 kafshë të egra nga 138 specie të ndryshme. Një eksperience për tu mos u humbur.

Pas vizitës së kopshtit zoologjik (i pozicionar në periferi të qytetit) akomodohemi në hotel në qëndër të Izmirit.

Në shoqerinë e guidës vazhdojmë vizitat e qytetit si: Sheshi Konak, Ora e Izmirit, Bulevardin buzë detit “Lungomare”, etj. Vazhdojme vizitat drejt atraksionit “Ashensori”, një kullë e vjetër e ndërtuar që në vitin 1907, ku për vite ka shërbyer si lidhje midis rivierës së Imirit dhe qytetit të dikurshem i ndërtuar në kodër. Në ditet e sotme, kulla me ashensorin e vjetër në brëndesi, të ofron një peisazh 360 gradë të qytetit Izmir.

Mbrëmja e lirë për të shëtitur në bulevardin buzë detit “Lungomare”, ku ndodhen kafene dhe restorante të shumta.

DITA 3

Pas mëngjesit në hotel nisja në drejtim të Pamukales për të shijuar mrekulline e natyrës – Vaskat e Ujërave Termale të Pamukales.

Gjatë rrugës do të bejmë një ndalesë në qytetin antik të Efes, i cili daton në shekullin e V para Krishtit, vizitë në Bibloteken Celsus e cila u ndertua në vitin 114 – 135. Ajo është e dyta më e madhe pas Aleksandrisë dhe përfaqëson kulmin e mendimit Arkitektonik Helenistik.

Pas vizitës në qytetin e Efes, vazhdojmë udhëtimin për në Denezli (qyteti i Pamukales). Mberritja në Pamukale ku vizitojmë Ujërat Termale, me fame botërore të Pamukale-së, që quhet ndryshe Kështjella e Pambukut. Vizitë në Pishinën e Kleopatrës dhe në Kodrën e Pambuktë. Kohë e lirë për të shijuar, për të bërë plazh dhe per tu larë në ujin ngjyrë blu të Pamukales.

Akomodimi në hotel në Pamukale. Pasdite vizitë në qytetin e Denizlisë.

DITA 4

Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit udhëtojmë drejt qytetit të Bursës.

Mberritja në Bursa dhe akomodimi në hotel.

Pas akomodimit në shoqërinë e guidës vizitojmë Tregun e Pëlhurave, Koza Han, Xhamia Jeshile, Xhamia e Madhe etj.

Vazhdimi i ditës për shopping në qëndrat tregtare të Bursës.

Mbrëmja e lire.

DITA 5

Mëngjesi në hotel.

Nisja drejt Shqipërisë duke udhëtuar nga segmenti Bursa – Sofie – Shkup.

Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës për pushime.

Mberritja në Tiranë dhe Durrës në mbrëmje.

 

NË ÇMIM PËRFSHIHET

* Transporti sipas programi me autobus / minibus turistik

* Akomodimi per 4 ne hotel 3Yje dhe 4 Yje:

“1 nate ne Canakale, 1 nate ne Izmir, 1 nate ne Denizli, 1 nate ne Bursa”

*  Mengjeset gjate qendrimit ne hotel

*  Guida (Shoqeruesi) gjate diteve te udhetimit

 

NË ÇMIM NUK PËRFSHIHET

* Drekat dhe Darkat

*  Hyrjet në monumente, muzeume, parqe dhe kopesht zoologjik:

 

 ►Duhet të dini se:

1) Testin PCR deri në 48 orë përpara ditës së hyrjes në kufi ose certifikaten e vaksinimit (ku doza e dyte duhet te jete mare min 14 dita nga dita e hyrjes ne kufi)

1) Per kete udhetimi per kalimin e doganes nevojitet pashaporta. Kujdes mjeti i identifikues ( Pashaporta ) nuk duhet te jete i demtuar ose i thyer

2) Per te hyre ne shtetin e Turqise, ju duhet te keni mbi 150 dite vlefshmeri nga datat e skadences ne pashaporte.

2, a) KUJDES… Nese keni vlefshmeri skadence ne pashaporte nga 150 – 90 dite atehere ju nevojitet te paguani nje vize turistike (85 euro) e cila paguhet ne dogane per te hyre ne Turqi.

3) Plotesimin e formularit PFL te cilin e gjeni ne link –  https://register.health.gov.tr/

 

INFORMACIONE

Akomodimi ne dhome teke (sngle) mund te kete extra pagese ne varesi te politikave te hotelve ku qendrome

Nese krevati nuk do te jete dopjo, atehere do te jene dy krevate teke te bashkuar

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mundese dokumentacioni, espuls, etj.

Nese nuk i ka mbushur 18 vjec dhe udheton me njerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar dhe pashaporte

Me ligjin e ri te miratuar kete vit, nese nuk i ka mbushur 18 vjec dhe deshiron te udhetoje pa pranine e 2 prinderve, duhet patjeter prokure

 

Per hyrjen ne SHQIPERI sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :

1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit.

2-Dokumentin qe keni kaluar Covid.

3-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.

4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

Description

CAPPADOCIA PAMUKALE IZMIR STAMBOLL ÇANAKALE 8 Ditë 299€

Read More

Description

CAPPADOCIA PAMUKALE IZMIR STAMBOLL ÇANAKALE 8 Ditë 299€

FESTAT E NENTORIT

Nisje 26 Nentor — 5 Dite (4 Nete) — Cmimi 179€

KRISHTLINDJE 2021

Nisje 26 Nentor — 5 Dite (4 Nete) — Cmimi 179€

DITA 1

Tirana në orën 19:00  nga sheshi piazza (mbrapa muzeut kombetar)

Durres ne oren 18:00 nga pallati sportit

Elbasan ne oren 19:30 nga kryqezimi i Cerrikut

Vazhdojmë udhëtimin tonë drejt Qafë Thanës. Pas kryerjes së veprimeve doganore vazhdojmë udhëtimin drejt Shkupit, ndalesë e shkurtër në Shkup. Vazhdimi i rrugës drejt Bullgarisë dhe Turqisë duke kaluar nga Edemir (ish kryeqyteti i Turqisë) për të mbërritur në Canakale në pjesen Europiane të qytetit, ku është i lokalizuar edhe qytet antik i Canakales i njohur ndryshe si Troja. Vazhdimi i udhëtimit me traget ku kalojmë në pjesën Aziatike të Canakales, ku ndodhet edhe qëndra e qytetit.

Akomodimi në hotel në qëndër të qytetit.

Kohë e lirë për të pushuar dhe me pas në shoqërine e guides, vizitojmë qytetin bregdetar të famshem për betejen e Ataturkut që ndryshoi Turqinë duke e shndërruar në shtetin që është sot, ku ndër atraksionet përmendin kalin e Trojës (në qënder të qytetit), bulevardin “Lungomare”, etj.

Mbrëmja e lirë.

 

DITA 2:

Mëngjesi në hotel. Vazhdimi i udhëtimit tonë drejt Izmirit.

Pas mbërritjes në Izmir vizitojmë Parkun Botanik Zoologjik të Izmirit (me i madhi në Turqi). I shtrirë në një sipërfaqe prej 450,000 m2. Kopshti është i ndërtuar që të vizitoni në habitate reale, janë mbi 2600 kafshë të egra nga 138 specie të ndryshme. Një eksperience për tu mos u humbur.

Pas vizitës së kopshtit zoologjik (i pozicionar në periferi të qytetit) akomodohemi në hotel në qëndër të Izmirit.

Në shoqerinë e guidës vazhdojmë vizitat e qytetit si: Sheshi Konak, Ora e Izmirit, Bulevardin buzë detit “Lungomare”, etj. Vazhdojme vizitat drejt atraksionit “Ashensori”, një kullë e vjetër e ndërtuar që në vitin 1907, ku për vite ka shërbyer si lidhje midis rivierës së Imirit dhe qytetit të dikurshem i ndërtuar në kodër. Në ditet e sotme, kulla me ashensorin e vjetër në brëndesi, të ofron një peisazh 360 gradë të qytetit Izmir.

Mbrëmja e lirë për të shëtitur në bulevardin buzë detit “Lungomare”, ku ndodhen kafene dhe restorante të shumta.

DITA 3

Pas mëngjesit në hotel nisja në drejtim të Pamukales për të shijuar mrekulline e natyrës – Vaskat e Ujërave Termale të Pamukales.

Gjatë rrugës do të bejmë një ndalesë në qytetin antik të Efes, i cili daton në shekullin e V para Krishtit, vizitë në Bibloteken Celsus e cila u ndertua në vitin 114 – 135. Ajo është e dyta më e madhe pas Aleksandrisë dhe përfaqëson kulmin e mendimit Arkitektonik Helenistik.

Pas vizitës në qytetin e Efes, vazhdojmë udhëtimin për në Denezli (qyteti i Pamukales). Mberritja në Pamukale ku vizitojmë Ujërat Termale, me fame botërore të Pamukale-së, që quhet ndryshe Kështjella e Pambukut. Vizitë në Pishinën e Kleopatrës dhe në Kodrën e Pambuktë. Kohë e lirë për të shijuar, për të bërë plazh dhe per tu larë në ujin ngjyrë blu të Pamukales.

Akomodimi në hotel në Pamukale. Pasdite vizitë në qytetin e Denizlisë.

DITA 4

Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit udhëtojmë drejt qytetit të Bursës.

Mberritja në Bursa dhe akomodimi në hotel.

Pas akomodimit në shoqërinë e guidës vizitojmë Tregun e Pëlhurave, Koza Han, Xhamia Jeshile, Xhamia e Madhe etj.

Vazhdimi i ditës për shopping në qëndrat tregtare të Bursës.

Mbrëmja e lire.

DITA 5

Mëngjesi në hotel.

Nisja drejt Shqipërisë duke udhëtuar nga segmenti Bursa – Sofie – Shkup.

Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës për pushime.

Mberritja në Tiranë dhe Durrës në mbrëmje.

 

NË ÇMIM PËRFSHIHET

* Transporti sipas programi me autobus / minibus turistik

* Akomodimi per 4 ne hotel 3Yje dhe 4 Yje:

“1 nate ne Canakale, 1 nate ne Izmir, 1 nate ne Denizli, 1 nate ne Bursa”

*  Mengjeset gjate qendrimit ne hotel

*  Guida (Shoqeruesi) gjate diteve te udhetimit

 

NË ÇMIM NUK PËRFSHIHET

* Drekat dhe Darkat

*  Hyrjet në monumente, muzeume, parqe dhe kopesht zoologjik:

 

 ►Duhet të dini se:

1) Testin PCR deri në 48 orë përpara ditës së hyrjes në kufi ose certifikaten e vaksinimit (ku doza e dyte duhet te jete mare min 14 dita nga dita e hyrjes ne kufi)

1) Per kete udhetimi per kalimin e doganes nevojitet pashaporta. Kujdes mjeti i identifikues ( Pashaporta ) nuk duhet te jete i demtuar ose i thyer

2) Per te hyre ne shtetin e Turqise, ju duhet te keni mbi 150 dite vlefshmeri nga datat e skadences ne pashaporte.

2, a) KUJDES… Nese keni vlefshmeri skadence ne pashaporte nga 150 – 90 dite atehere ju nevojitet te paguani nje vize turistike (85 euro) e cila paguhet ne dogane per te hyre ne Turqi.

3) Plotesimin e formularit PFL te cilin e gjeni ne link –  https://register.health.gov.tr/

 

INFORMACIONE

Akomodimi ne dhome teke (sngle) mund te kete extra pagese ne varesi te politikave te hotelve ku qendrome

Nese krevati nuk do te jete dopjo, atehere do te jene dy krevate teke te bashkuar

Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mundese dokumentacioni, espuls, etj.

Nese nuk i ka mbushur 18 vjec dhe udheton me njerin nga prinderit, i duhet patjeter prokure e noterizuar dhe pashaporte

Me ligjin e ri te miratuar kete vit, nese nuk i ka mbushur 18 vjec dhe deshiron te udhetoje pa pranine e 2 prinderve, duhet patjeter prokure

 

Per hyrjen ne SHQIPERI sipas ndryshimeve te reja nga shteti Shqiptar te masave anti-Covid , nga data 6 Shtator, date ne te cilen hyjne ne fuqi masat e reja, cdo person duhet te disponoj nje nga kriteret me posht :

1-Tampon PCR te 72 oreve te fundit.

2-Dokumentin qe keni kaluar Covid.

3-Testi I shpejte antigene te 48 oreve te fundit.

4-Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

Select Date
Who No. Price
Adults 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Privacy Policy


Days : 5 | Nights : 4


Inclusions


 • Cab Facilities
 • Local tax
 • Playground Nearby
 • Return Ferry Tickets
 • Bike equipment
 • Complimentary Breakfast
 • Local Guides/Maps
 • Collision Coverage
 • Transportation
 • Restaurant Nearby
 • Golf Nearby
 • Deluxe Coach
 • Central Air/Heat
 • Parking
 • Guides / Assistance
 • Live entertainment
 • Dinner
 • Cruise
 • Room service and meals
 • Professional tour escort
 • Beach Access
 • Roundtrip Hotel Transfers
 • Suitable for Children
 • Historic Area Nearby
 • Snowcat ride
 • Admission to park(s)
 • Driver
 • Diving Nearby
 • Service fee for tour guide
 • Air Conditioning
 • Internet Access
 • Hotel pickup and drop off
 • Amusement Park Nearby
 • Gratuities (optional)
 • Safety deposit boxes
 • Lunch
 • wheelchair
 • Jetski Tours Nearby
 • Shopping
 • Deck Furniture
 • Security System
 • State/National Park Nearby

Exclusions


 •     Extra stay pre/post tour    
 •     Extra water bottle charges    
 •     Medicines required if any    
 •     Airfare & airport taxes    
 •     Visa charges    
 •     Insurance    
 •     Passport costs    
 •     All meals and drinks    
 •     Tips to coach drivers    
 •     Tips and Gratuities    
 •     Return Airport Transfer    
 •     Any optional tours    
 •     Any airport arrival/departure tax    
 •     Alcoholic beverages    

Write Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated