BEOGRAD ME AUTOBUS - 55 EURO Tirana

Description

BEOGRAD ME AUTOBUS - 55 EURO

Nisje 1, 8, 15, 22, 29 Maj

DITA 1:

Tirana në orën 04:00  nga sheshi piazza (mbrapa muzeut kombetar)

Durres në orën 03:00  nga pallati sportit

Vazhdojme udhetimin ne drejtim te Prishtines. Mberritja ne Prishtine dhe ndalese per pushim. Vazhdimi udhetimi nga dogana e Kosoves per ne Nish dhe me pas ne Beograd.

Mbërritja në Beograd rreth drekes dhe sistemimi në Hotel Spa 4 yje. Kohe e lire 2-3 ore per tu relaksuar ne qendren spa te hotelit si pishine, sauna dhe jakuzi.

Pasdite  ne shoqerine e guides vizitojmë monumentet kryesore te qytetit si kisha e Shën Savës, Biblioteka Kombëtare, shëtitje në bulevardin kryesor “Kneza Millosha”, Parku i Pioniereve, dhe Parlamenti i Serbisë, rruga e Shkodranëve “Skadarska Ulica”,

*Pas vizitave ne Beograd, kthimi ne hotel per te konsumuar darken.

**Ne mbremje ju ftojme ne party ne traget. Do te lundroje mbi 2 ore ne Danub me traget turistik, duke shijuar peisazhin e dritave te qytetit.

 

DITA 2:

Mëngjesi në Hotel. Pas mengjesit  vazhdojme vizitat ne qytetin e Beogradin duke filluar me Bashkine e qytetit, ura Branko edhe ura e re e qytetit Ada, lagjet diplomatike si Senjak edhe Dedinje, Parku Kalemegdan ku gjenden rrenojat romake te qytetit antik, Statuja e Fitores, Rruga kryesore tregtare e Beogradit Kneza Mihaila.

Do të shkojmë me pas ne Novi Beograd për të vizituar parkun e Miqësisë, USCE, zyrat e Komitetit Qëndror të partisë Komuniste edhe “Bllokun” e Novi Beograd.

Ora 13.00 nisja per ne Tirane duke u kthyer perseri nga territori i Kosoves.

Ndalesa rruges per pushime dhe kthimi në Tiranë ne mbremje.

 

.

 

NË ÇMIM PËRFSHIHET

- Transporti vajtje – ardhje sipas programit me autobuz / minibuz turistik

- Akomodimi ne hotel Spa 4 Yje ne Beograd per 1 nate ( HOTEL SPA BEOGRAD )

- Mengjesi i dites se dyte ne restoratin e hotelit

- Darka e dites se pare ne restorantin e hotelit

(per personat qe zgjedhin paketen me darken e perfshire extra 10€)

- Perdorimi i pishines dimerore, Jakuzi, Sauna.

- Guida (shoqëruesi)

 

NË ÇMIM NUK PËRFSHIHET

-Drekat

-Hyrjet në monumente, muzeume, parqe dhe lundrimi me traget ne Danub

 

POLITIKAT E ÇMIMIT PËR FËMIJËT

-Fëmijët deri në moshën 12 vjeç paguajnë 50% të çmimit

 

DOGANA:

- Për kalimin e doganës ju duhet të keni kartë Identiteti. Kalimi i doganës nuk mund të bëhet me pashaportë por vetëm me kartë Identiteti

- Hyrja në Kosovë dhe Serbi është e lirë. Nuk kërkohet test PCR (Covidi)

 

INFORMACIONE

- Akomodimi ne dhome teke (sngle) është me ekstra pagesë ne vlerën 50% mbi çmimin për person

- Nëse krevati nuk do të jetë dopjo, atëherë do të jenë dy krevate teke të bashkuar

- Operatori Turistik nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshmë sic janë mungesë dokumentacioni, ekspuls, etj.

-Nëse nuk i keni mbushur 18 vjec dhe udhëton pa praninë njërit ose asnjërit prej prindërve, ju nevojitet prokurë e noterizuar

Description

BEOGRAD ME AUTOBUS - 55 EURO

Nisje 1, 8, 15, 22, 29 Maj

DITA 1:

Read More

Description

BEOGRAD ME AUTOBUS - 55 EURO

Nisje 1, 8, 15, 22, 29 Maj

DITA 1:

Tirana në orën 04:00  nga sheshi piazza (mbrapa muzeut kombetar)

Durres në orën 03:00  nga pallati sportit

Vazhdojme udhetimin ne drejtim te Prishtines. Mberritja ne Prishtine dhe ndalese per pushim. Vazhdimi udhetimi nga dogana e Kosoves per ne Nish dhe me pas ne Beograd.

Mbërritja në Beograd rreth drekes dhe sistemimi në Hotel Spa 4 yje. Kohe e lire 2-3 ore per tu relaksuar ne qendren spa te hotelit si pishine, sauna dhe jakuzi.

Pasdite  ne shoqerine e guides vizitojmë monumentet kryesore te qytetit si kisha e Shën Savës, Biblioteka Kombëtare, shëtitje në bulevardin kryesor “Kneza Millosha”, Parku i Pioniereve, dhe Parlamenti i Serbisë, rruga e Shkodranëve “Skadarska Ulica”,

*Pas vizitave ne Beograd, kthimi ne hotel per te konsumuar darken.

**Ne mbremje ju ftojme ne party ne traget. Do te lundroje mbi 2 ore ne Danub me traget turistik, duke shijuar peisazhin e dritave te qytetit.

 

DITA 2:

Mëngjesi në Hotel. Pas mengjesit  vazhdojme vizitat ne qytetin e Beogradin duke filluar me Bashkine e qytetit, ura Branko edhe ura e re e qytetit Ada, lagjet diplomatike si Senjak edhe Dedinje, Parku Kalemegdan ku gjenden rrenojat romake te qytetit antik, Statuja e Fitores, Rruga kryesore tregtare e Beogradit Kneza Mihaila.

Do të shkojmë me pas ne Novi Beograd për të vizituar parkun e Miqësisë, USCE, zyrat e Komitetit Qëndror të partisë Komuniste edhe “Bllokun” e Novi Beograd.

Ora 13.00 nisja per ne Tirane duke u kthyer perseri nga territori i Kosoves.

Ndalesa rruges per pushime dhe kthimi në Tiranë ne mbremje.

 

.

 

NË ÇMIM PËRFSHIHET

- Transporti vajtje – ardhje sipas programit me autobuz / minibuz turistik

- Akomodimi ne hotel Spa 4 Yje ne Beograd per 1 nate ( HOTEL SPA BEOGRAD )

- Mengjesi i dites se dyte ne restoratin e hotelit

- Darka e dites se pare ne restorantin e hotelit

(per personat qe zgjedhin paketen me darken e perfshire extra 10€)

- Perdorimi i pishines dimerore, Jakuzi, Sauna.

- Guida (shoqëruesi)

 

NË ÇMIM NUK PËRFSHIHET

-Drekat

-Hyrjet në monumente, muzeume, parqe dhe lundrimi me traget ne Danub

 

POLITIKAT E ÇMIMIT PËR FËMIJËT

-Fëmijët deri në moshën 12 vjeç paguajnë 50% të çmimit

 

DOGANA:

- Për kalimin e doganës ju duhet të keni kartë Identiteti. Kalimi i doganës nuk mund të bëhet me pashaportë por vetëm me kartë Identiteti

- Hyrja në Kosovë dhe Serbi është e lirë. Nuk kërkohet test PCR (Covidi)

 

INFORMACIONE

- Akomodimi ne dhome teke (sngle) është me ekstra pagesë ne vlerën 50% mbi çmimin për person

- Nëse krevati nuk do të jetë dopjo, atëherë do të jenë dy krevate teke të bashkuar

- Operatori Turistik nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshmë sic janë mungesë dokumentacioni, ekspuls, etj.

-Nëse nuk i keni mbushur 18 vjec dhe udhëton pa praninë njërit ose asnjërit prej prindërve, ju nevojitet prokurë e noterizuar

Select Date
Who No. Price
Adults 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Privacy Policy


Payment Types

Wire Transfer - Cash -

Days : 2 | Nights : 1


Inclusions


ExclusionsWrite Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated