BANJAT E BËNJËS – 1 DITË… Tirana

Description

NDALESA NE : PERMET , BANJAT E BËNJËS , KANIONI LANGARICËS , KËLCYRË

NISJE NE :
3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29, 30 Nentor

PROGRAM I:
DITA 1 
Nisja nga Tirana në orën 06:00.
Nisja nga Durresi në orën 06:30.
Nisja nga Elbasani në orën 05:00.
Gjatë rrugëtimit kemi një pushim rreth 20-30 minuta dhe më pas mbërrijmë në Grykën e Këlcyrës, ku do të kemi një ndalesë panoramike buzë lumit Vjosa.
Më pas drejtohemi tek Banjat e Bënjës. Banja Termale me vlera të larta kurative universale dhe një destinacion krejt të veçantë turistik të jugut te Shqiperisë. Pasi të kemi shijuar vaskat me ujë kurativ do të nisim ecjen për të zbuluar Kanionin e Langaricës. Një kanion tejet i vecantë i formuar nga rrjedha e lumit Langarica me një peisazh natyror nga më piktoreskët në gjithë Shqipërinë.
Largohemi nga Bënja dhe viztiojmë qytetin e luleve, me një shëtitje panoramike dhe pushimi të shkurtër, Përmetin. Konsumimi i drekës pasi largohemi nga qyteti i Përmetit në afersi të qytetit të Tepelenës. Rreth orës 17:00 nisemi drejt Tiranës, ku do të kemi dhe një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë, Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje.
Fundi i shërbimit tonë!

Duhet të keni me vete:
Çantë shpine, ushqim të paketuar nga shtëpia, ujë, rroba për ndërresë, fruta të thata, aparat fotografik, çokollatë, veshje sportive për ecje, rroba plazhi, syze & krem dielli, sandale për ecje në brendësi të kanionit dhe shumë energji, etj.

Info mbi destinacionin :
I vendosur buzë Vjosës e rrëzë malit të Dhëmbelit, Përmeti është një nga qytetet më tërheqës dhe më atraktivë nga pikëpamja turistike në shkallë kombëtare. Për shkak të pozicionit gjeografik shumë të favorshëm, klimës së tij të përshtatshme e sidomos mikpritjes mbresëlënëse, Përmeti është një zonë që ka një numër të lartë vizitorësh të huaj dhe vendas.
Përmeti ka shumë burime turistike, por më të njohurit janë Kanionet e Langaricës ose Kanionet e Urës së Dashit, që ndodhen 200 m larg burimeve termale në të dy anët e lumit Langaricës.

Sugjerim:
NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

Description

NDALESA NE : PERMET , BANJAT E BËNJËS , KANIONI LANGARICËS , KËLCYRË

Read More

Description

NDALESA NE : PERMET , BANJAT E BËNJËS , KANIONI LANGARICËS , KËLCYRË

NISJE NE :
3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29, 30 Nentor

PROGRAM I:
DITA 1 
Nisja nga Tirana në orën 06:00.
Nisja nga Durresi në orën 06:30.
Nisja nga Elbasani në orën 05:00.
Gjatë rrugëtimit kemi një pushim rreth 20-30 minuta dhe më pas mbërrijmë në Grykën e Këlcyrës, ku do të kemi një ndalesë panoramike buzë lumit Vjosa.
Më pas drejtohemi tek Banjat e Bënjës. Banja Termale me vlera të larta kurative universale dhe një destinacion krejt të veçantë turistik të jugut te Shqiperisë. Pasi të kemi shijuar vaskat me ujë kurativ do të nisim ecjen për të zbuluar Kanionin e Langaricës. Një kanion tejet i vecantë i formuar nga rrjedha e lumit Langarica me një peisazh natyror nga më piktoreskët në gjithë Shqipërinë.
Largohemi nga Bënja dhe viztiojmë qytetin e luleve, me një shëtitje panoramike dhe pushimi të shkurtër, Përmetin. Konsumimi i drekës pasi largohemi nga qyteti i Përmetit në afersi të qytetit të Tepelenës. Rreth orës 17:00 nisemi drejt Tiranës, ku do të kemi dhe një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë, Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje.
Fundi i shërbimit tonë!

Duhet të keni me vete:
Çantë shpine, ushqim të paketuar nga shtëpia, ujë, rroba për ndërresë, fruta të thata, aparat fotografik, çokollatë, veshje sportive për ecje, rroba plazhi, syze & krem dielli, sandale për ecje në brendësi të kanionit dhe shumë energji, etj.

Info mbi destinacionin :
I vendosur buzë Vjosës e rrëzë malit të Dhëmbelit, Përmeti është një nga qytetet më tërheqës dhe më atraktivë nga pikëpamja turistike në shkallë kombëtare. Për shkak të pozicionit gjeografik shumë të favorshëm, klimës së tij të përshtatshme e sidomos mikpritjes mbresëlënëse, Përmeti është një zonë që ka një numër të lartë vizitorësh të huaj dhe vendas.
Përmeti ka shumë burime turistike, por më të njohurit janë Kanionet e Langaricës ose Kanionet e Urës së Dashit, që ndodhen 200 m larg burimeve termale në të dy anët e lumit Langaricës.

Sugjerim:
NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

Select Date
Who No. Price
Adults 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Privacy Policy


Days : 1 | Nights : 0


Inclusions


ExclusionsWrite Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated