7 DITE /6 NETE  ALL INCUSIVE… Tirana

Description

7 DITE TUR NE HURGATA – 580 Euro

PROGRAMI:

Dita 1: Mbërrini Hurghada

Transferimi në Hurghada në Detin e Kuq. .

Akomodim ne hotel

Ushqimi: Te gjitha te perfshira (All inclusive)

 

Dita 2: Hurghada me zhytje ne Detin të Kuq

Tur nje ditor  për të provuar zhytjen jo te thelle  midis shkëmbinj nënujorë koralorë të Detit të Kuq dhe për të parë disa peshq të mrekullueshëm të rrallë. Ose zgjidhni një nga shumë aktivitete të tjera të tilla si surfing në ajër, lundrim dhe peshkim në det të thellë.

Kthimi ne hotel ne hurgata

Ushqimi: Te gjitha te perfshira (All inclusive)

 

Dita 3: Hurghada Safari dhe Tur në shkretëtirë

Zbuloni Hurghada Safari Tours në shkretëtirë me njerëzit beduinë. Ju do të transferoheni në Shkretëtirën Lindore të Egjiptit në një fshat Beduinë për të hipur në deve, të zbuloni kulturën e tyre ndërsa shijoni pamjen e perëndimit të diellit.

Kthimi ne hotel ne Hurgata

Ushqimi: Te gjitha te perfshira (All inclusive)

 

Dita 4 :: Udhetim ne Gjysmë nëndetëse Hurghada

Shijoni hurgadën fantastike me gjysmë nëndetëse. Ju mund të shihni qartë koralet më të famshme të Detit të Kuq, peshqit dhe gjithe  jetën detare. Përmes dritareve të mëdha panoramike në karrigen tuaj personale kthyese ju me siguri nuk do të humbni asgjë

Ushqimi: Te gjitha te perfshira (All inclusive)

 

Dita 5: Udhëtimi dhe zhytje  në ishullin Giftun

Pasi të vini në hotelin tuaj në Hurghada, do të merreni me anije për të shijuar  në Giftun Island. Në ishullin në Detin e Kuq do të jeni në gjendje të shijoni shikimin e koraleve dhe peshqve shumëngjyrësh ose snorkeling në të gjithë ishullin.

Ushqimi: Te gjitha te perfshira (All inclusive)

 

Dita 6: Dita në kohë të lirë

Ushqimi: Te gjitha te perfshira (All inclusive)

 

Dita 7: Nisja Përfundimtare

Koha e lirë para fluturimit tuaj - kontrolloni dhe transferuar më pas në Aeroportin Ndërkombëtar të Hurghada për nisjen përfundimtare.

Ushqimi: Te gjitha te perfshira (All inclusive)

 

Akomodimi:

Hoteli Kontinental Hurghada 5 *

 

Përfshihen

-Takoni dhe përshëndetni shërbimin nga përfaqësuesit tanë në aeroporte

-Ndihma e marrëdhënieve tona me mysafirët gjatë qëndrimit tuaj

-Të gjitha transferimet me një automjet privat me ajër të kondicionuar

-Akomodimi për 6 netë në Hurghada me te

-Guidë turistike egjiptologe lokale që flet anglisht

-Tarifat e hyrjes në të gjitha faqet siç tregohet në itinerar

-Dreka gjatë Udhëtimeve tuaja

-Ushqimi siç përmendet në itinerarin e mësipërm

-Ujë në shishe gjatë daljeve jashtë hotelit ose anijes turistike

-Transportui I bagazheve  kur është e nevojshme

-Të gjitha tarifat e shërbimit dhe taksat

 

Përjashtohet

-Biletat e Transportit Ndërkombëtar

-Vizë hyrëse në Egjipt

-Çdo turne opsionale

-Shpenzimet personale

**këto tarifa vlejnë nga 2 deri në 20 persona

Description

7 DITE TUR NE HURGATA – 580 Euro

PROGRAMI:

Dita…

Read More

Description

7 DITE TUR NE HURGATA – 580 Euro

PROGRAMI:

Dita 1: Mbërrini Hurghada

Transferimi në Hurghada në Detin e Kuq. .

Akomodim ne hotel

Ushqimi: Te gjitha te perfshira (All inclusive)

 

Dita 2: Hurghada me zhytje ne Detin të Kuq

Tur nje ditor  për të provuar zhytjen jo te thelle  midis shkëmbinj nënujorë koralorë të Detit të Kuq dhe për të parë disa peshq të mrekullueshëm të rrallë. Ose zgjidhni një nga shumë aktivitete të tjera të tilla si surfing në ajër, lundrim dhe peshkim në det të thellë.

Kthimi ne hotel ne hurgata

Ushqimi: Te gjitha te perfshira (All inclusive)

 

Dita 3: Hurghada Safari dhe Tur në shkretëtirë

Zbuloni Hurghada Safari Tours në shkretëtirë me njerëzit beduinë. Ju do të transferoheni në Shkretëtirën Lindore të Egjiptit në një fshat Beduinë për të hipur në deve, të zbuloni kulturën e tyre ndërsa shijoni pamjen e perëndimit të diellit.

Kthimi ne hotel ne Hurgata

Ushqimi: Te gjitha te perfshira (All inclusive)

 

Dita 4 :: Udhetim ne Gjysmë nëndetëse Hurghada

Shijoni hurgadën fantastike me gjysmë nëndetëse. Ju mund të shihni qartë koralet më të famshme të Detit të Kuq, peshqit dhe gjithe  jetën detare. Përmes dritareve të mëdha panoramike në karrigen tuaj personale kthyese ju me siguri nuk do të humbni asgjë

Ushqimi: Te gjitha te perfshira (All inclusive)

 

Dita 5: Udhëtimi dhe zhytje  në ishullin Giftun

Pasi të vini në hotelin tuaj në Hurghada, do të merreni me anije për të shijuar  në Giftun Island. Në ishullin në Detin e Kuq do të jeni në gjendje të shijoni shikimin e koraleve dhe peshqve shumëngjyrësh ose snorkeling në të gjithë ishullin.

Ushqimi: Te gjitha te perfshira (All inclusive)

 

Dita 6: Dita në kohë të lirë

Ushqimi: Te gjitha te perfshira (All inclusive)

 

Dita 7: Nisja Përfundimtare

Koha e lirë para fluturimit tuaj - kontrolloni dhe transferuar më pas në Aeroportin Ndërkombëtar të Hurghada për nisjen përfundimtare.

Ushqimi: Te gjitha te perfshira (All inclusive)

 

Akomodimi:

Hoteli Kontinental Hurghada 5 *

 

Përfshihen

-Takoni dhe përshëndetni shërbimin nga përfaqësuesit tanë në aeroporte

-Ndihma e marrëdhënieve tona me mysafirët gjatë qëndrimit tuaj

-Të gjitha transferimet me një automjet privat me ajër të kondicionuar

-Akomodimi për 6 netë në Hurghada me te

-Guidë turistike egjiptologe lokale që flet anglisht

-Tarifat e hyrjes në të gjitha faqet siç tregohet në itinerar

-Dreka gjatë Udhëtimeve tuaja

-Ushqimi siç përmendet në itinerarin e mësipërm

-Ujë në shishe gjatë daljeve jashtë hotelit ose anijes turistike

-Transportui I bagazheve  kur është e nevojshme

-Të gjitha tarifat e shërbimit dhe taksat

 

Përjashtohet

-Biletat e Transportit Ndërkombëtar

-Vizë hyrëse në Egjipt

-Çdo turne opsionale

-Shpenzimet personale

**këto tarifa vlejnë nga 2 deri në 20 persona

Select Date
Who No. Price
Adults 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Privacy Policy


Days : 7 | Nights : 6


Inclusions


ExclusionsWrite Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated