2 DITE - BREZOVICE, PREVALLE,… Tirana

Description

BREZOVICE, PREVALLE, PRIZREN

 

► DHJETOR 4-5, 11-12, 18-19, 25-26

► JANAR 1-2 ( Hotel ne qender te Prizrenit €59 )

► JANAR 2-3 ( YJET E SHARRIT €69, HOTEL SHARRI €85 )

► JANAR 5-6, 8-9, 12-13, 15-16, 19-20, 22-23, 26-27, 29-30

► Shkurt 2-3, 5-6, 9-10, 12-13, 13-14, 16-17, 19-20, 23-24, 26-27

 

►HOTEL YJET E SHARRIT €59

►HOTEL SHARRI €75

PROGRAMI:

 

►Dita e parë:

 

– Nisja nga Tirana ne oren 06:00.

– Nisja nga Durresi ne oren 05:15. (Pagese extra 500 Leke/personi)

– Nisja nga Elbasani ne oren 05:15. (Pagese extra 500 Leke/personi)

 

►(Per realizimin e transfertave nga Durresi dhe Elbasani duhet minimalisht  9 persona pjesemarres)

 

Vazhdimi i udhetimit per ne Kosove nga dogana e Morines.

Ndalesa te shkurtera gjate rruges per kafe. Nisemi per ne qytetin e Prizrenit. Vizite ne qender te Prizrenit dhe ne shetitoren buze lumit. Nisja per ne qendren e skive te Prevalles. Qendrim ne Prevalle per skijim dhe per te shijuar natyren e bardhe perafersisht deri ne mesdite.

Akomodimi ne hotel. Qendrim i lire per relaks, aktivitet dhe animacione me asistencen e shoqeruesit te agjensise per ti dhene sa me shume harmoni udhetimit ne grup.

Darka ne Hotel.

 

►Dita e Dyte:

Mengjesi ne hotel. Mberritja ne Brezovice. Qendrim i lire per vizite & Ski ne Brezovice dhe konsumimin e drekes ne menyre individuale (nuk mungojne sugjerimet e guides nese deshironi). Nisja per kthim drejt Tiranes me pushime te shkurtra .

Kthimi per ne Tirane me ndalesa te shkurtra gjate rruges.

Mberritja ne Tirane, Durres dhe Elbasan ne mbremje.

 

Fundi i sherbimit tone!

 

 SHENIM :

 

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER VAJTJEN NE DESTINACIONIN KRYESOR ME TRANSPORTIN TONE NE RASTE TRAFIKU TE RENDUAR DHE MOSLEJIMI NGA POLICIA LOKALE.

 

Sugjerohet te keni me vete:

 

-Veshje Dimerore kundra bores, Kambale ose cizme kundra bores, Doreza kundra bores, Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

Informacione të rëndësishme:

 

Duhet te mbani maska pergjate udhetimit.

 

Nga data 6 Dhjetor per te udhetuar drejt Kosoves cdo person duhet te disponoje -Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

 

 

NE CMIM PERFSHIHET

*TRANSPORTI ME MJET KOMOD

 

*AKOMODIMI NE HOTEL

*MENGJESI + DARKA

*GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT

* PISHINE DIMERORE &SPA ( PER HOTEL SHARRIN )

*PISHINE E JASHTME TERMALE ( PER HOTEL SHARRIN )

 

NE CMM NUK PERFSHIHET

*SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM

*PAJISJET E SKIVE

*GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM

*TAXIA PER TE MBERRITUR TEK PISTA E SKIVE, NESE NDALOHET AUTOBUSI NGA AUTORITETET LOKALE (MINIMALISHT €7)

*TAKSA TURISTIKE E HYRJES NE BREZOVICE 1 EURO

 

POLITIKAT E FEMIJEVE:

0-2.99 VJEC PA PAGESE

2.99-6.99  PERFITON 50% ZBRITJE

MBI 7 VJEC PAGESE E PLOTE

 

SHENIM

►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 2-3 DITË PARA.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI AS NUK KRYEN RIMBURSIME PER PERSONAT TE CILET REZULTOJNE POZITIV PAS KRYERJES SE TESTIT ANTIGJEN/PCR.

Description

BREZOVICE, PREVALLE, PRIZREN

 

► DHJETOR 4-5, 11-12, 18-19, 25-26

Read More

Description

BREZOVICE, PREVALLE, PRIZREN

 

► DHJETOR 4-5, 11-12, 18-19, 25-26

► JANAR 1-2 ( Hotel ne qender te Prizrenit €59 )

► JANAR 2-3 ( YJET E SHARRIT €69, HOTEL SHARRI €85 )

► JANAR 5-6, 8-9, 12-13, 15-16, 19-20, 22-23, 26-27, 29-30

► Shkurt 2-3, 5-6, 9-10, 12-13, 13-14, 16-17, 19-20, 23-24, 26-27

 

►HOTEL YJET E SHARRIT €59

►HOTEL SHARRI €75

PROGRAMI:

 

►Dita e parë:

 

– Nisja nga Tirana ne oren 06:00.

– Nisja nga Durresi ne oren 05:15. (Pagese extra 500 Leke/personi)

– Nisja nga Elbasani ne oren 05:15. (Pagese extra 500 Leke/personi)

 

►(Per realizimin e transfertave nga Durresi dhe Elbasani duhet minimalisht  9 persona pjesemarres)

 

Vazhdimi i udhetimit per ne Kosove nga dogana e Morines.

Ndalesa te shkurtera gjate rruges per kafe. Nisemi per ne qytetin e Prizrenit. Vizite ne qender te Prizrenit dhe ne shetitoren buze lumit. Nisja per ne qendren e skive te Prevalles. Qendrim ne Prevalle per skijim dhe per te shijuar natyren e bardhe perafersisht deri ne mesdite.

Akomodimi ne hotel. Qendrim i lire per relaks, aktivitet dhe animacione me asistencen e shoqeruesit te agjensise per ti dhene sa me shume harmoni udhetimit ne grup.

Darka ne Hotel.

 

►Dita e Dyte:

Mengjesi ne hotel. Mberritja ne Brezovice. Qendrim i lire per vizite & Ski ne Brezovice dhe konsumimin e drekes ne menyre individuale (nuk mungojne sugjerimet e guides nese deshironi). Nisja per kthim drejt Tiranes me pushime te shkurtra .

Kthimi per ne Tirane me ndalesa te shkurtra gjate rruges.

Mberritja ne Tirane, Durres dhe Elbasan ne mbremje.

 

Fundi i sherbimit tone!

 

 SHENIM :

 

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER VAJTJEN NE DESTINACIONIN KRYESOR ME TRANSPORTIN TONE NE RASTE TRAFIKU TE RENDUAR DHE MOSLEJIMI NGA POLICIA LOKALE.

 

Sugjerohet te keni me vete:

 

-Veshje Dimerore kundra bores, Kambale ose cizme kundra bores, Doreza kundra bores, Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

Informacione të rëndësishme:

 

Duhet te mbani maska pergjate udhetimit.

 

Nga data 6 Dhjetor per te udhetuar drejt Kosoves cdo person duhet te disponoje -Certifikate vaksinimi te te dyja dozave.

 

 

NE CMIM PERFSHIHET

*TRANSPORTI ME MJET KOMOD

 

*AKOMODIMI NE HOTEL

*MENGJESI + DARKA

*GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT

* PISHINE DIMERORE &SPA ( PER HOTEL SHARRIN )

*PISHINE E JASHTME TERMALE ( PER HOTEL SHARRIN )

 

NE CMM NUK PERFSHIHET

*SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM

*PAJISJET E SKIVE

*GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM

*TAXIA PER TE MBERRITUR TEK PISTA E SKIVE, NESE NDALOHET AUTOBUSI NGA AUTORITETET LOKALE (MINIMALISHT €7)

*TAKSA TURISTIKE E HYRJES NE BREZOVICE 1 EURO

 

POLITIKAT E FEMIJEVE:

0-2.99 VJEC PA PAGESE

2.99-6.99  PERFITON 50% ZBRITJE

MBI 7 VJEC PAGESE E PLOTE

 

SHENIM

►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 2-3 DITË PARA.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI AS NUK KRYEN RIMBURSIME PER PERSONAT TE CILET REZULTOJNE POZITIV PAS KRYERJES SE TESTIT ANTIGJEN/PCR.

Select Date
Who No. Price
Adults 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Privacy Policy


Days : 2 | Nights : 1


Inclusions


 • Cab Facilities
 • Local tax
 • Playground Nearby
 • Return Ferry Tickets
 • Bike equipment
 • Complimentary Breakfast
 • Local Guides/Maps
 • Collision Coverage
 • Transportation
 • Restaurant Nearby
 • Golf Nearby
 • Deluxe Coach
 • Central Air/Heat
 • Parking
 • Guides / Assistance
 • Live entertainment
 • Dinner
 • Cruise
 • Room service and meals
 • Professional tour escort
 • Beach Access
 • Roundtrip Hotel Transfers
 • Suitable for Children
 • Historic Area Nearby
 • Snowcat ride
 • Admission to park(s)
 • Driver
 • Diving Nearby
 • Service fee for tour guide
 • Air Conditioning
 • Internet Access
 • Hotel pickup and drop off
 • Amusement Park Nearby
 • Gratuities (optional)
 • Safety deposit boxes
 • Lunch
 • wheelchair
 • Jetski Tours Nearby
 • Shopping
 • Deck Furniture
 • Security System
 • State/National Park Nearby

Exclusions


 •     Extra stay pre/post tour    
 •     Extra water bottle charges    
 •     Medicines required if any    
 •     Airfare & airport taxes    
 •     Visa charges    
 •     Insurance    
 •     Passport costs    
 •     All meals and drinks    
 •     Tips to coach drivers    
 •     Tips and Gratuities    
 •     Return Airport Transfer    
 •     Any optional tours    
 •     Any airport arrival/departure tax    
 •     Alcoholic beverages    

Write Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated