Featured Tours

STAMBOLLI ME AVION- 199EURO

  Tirana   

STAMBOLLI ME AUTOBUS- 79EURO

  Tirana   

Jahte me Qera Ditore

  Tirana   

8 DITE NE DUBAI DHE MALDIVE-1200…

  Dubai   

CAPPADOCIA 4 Dite -339Euro

  Tirana   

ANTALYA PAMUKKALE STAMBOLL…

  Antalya   

VIZITË & PLAZH NË BUDVA –…

  Tirana   

DUBAI ME AVION 4 DITE/ 3…

  Dubai   

SARANDË  KSAMIL -3 DITË 65…

  Tirana   

7DITE NE SHARM EL SHEIKH…

  Sharm el-Sheikh   

BEOGRAD ME AUTOBUS - 55 EURO

  Tirana   

BEOGRAD- 79 Euro 3 Ditë (2…

  Tirana   

Dubai – Abu Dhabi - Zanzibar,…

  Dubai   

BUDVA KOTORR ULQIN - 2 DITE…

  Podgorica   

KROÇIERE NË ISHUJT GREKË…

  Athens